MODEL KDC-101 BATCH COUNTER - SEMI-AUTOMATISCHE TEL/UITVULMACHINE VOOR TABLETTEN , CAPSULES , OBLONGS EN SOFTGELCAPS.

Tafelmodel machine voor het uitvullen m.b.v. telling van  het product. Het product kan zijn: ronde - of ovale tabletten, hardgelatine capsules (alle formaten van 4 tot 000), oblongkdc 101 2021 vormen en softgel capsules.

Machine conform GMP normen, alle met product in aanraking komende delen RVS. 

Via een vibratiesysteem komt het product op het glazen draaiplateau, het product komt via een geleider langs een fotocel die de passage registreerd. Na het bereiken van een vooraf ingestelde hoeveelheid slaat een klep om en begint de vulling van een andere container. De maximaal te tellen hoeveelheid per container is 9.999 stuks. Alle regelingen bevinden zich in de gecomputeriseerde Batch Counter controle box. Een 100 % nauwkeurige telling van uw product!

Machine is goed demonteerbaar zodat een goede reiniging van onderdelen geen probleem geeft. Door 1 operator eenvoudig te bedienen.

Enige capaciteiten zijn:

  • Tablet Ø 5 mm. - 160.000 stuks per uur
  • Tablet Ø 10 mm. - 70.000 stuks per uur
  • Capsule ≠ 1 - 50.000 stuks per uur
  • Capsule ≠ 4 - 70.000 stuks per uur 

Deze producten kunt u moeiteloos met model KDC-101 tellen en afvullen.

csm tablet testing c9de0bc340

Hebben in de loop der jaren, ca. 25 jaar, al meer dan 80 systemen in de markt geplaatst zodat een grote referentielijst aanwezig is.
Wij verzorgen de sales / after-sales / service / onderdelen op voorraad !! 

In eigen beheer kunnen wij deze machine geheel vol-automatisch maken. Machine wordt boven een transportsysteem geplaatst en onze eigen PLC besturing regelt de functie van het wisselen van de container. Alle beveiligingen worden eveneens door de PLC besturing overgenomen.

Brochure KDC-101

20161020 134402

Tabletten afvullijn bij de firma Medichin te Diepenbeek - België. 

Zie de video van model KDC-101.

 

MODEL KDC-212 VOL-AUTOMATISCHE TEL/UITVULMACHINE VOOR TABLETTEN, CAPSULES, OBLONGS EN SOFTGELCAPS.

 

De grote broer van model KDC-101. Volledig automatisch telsysteem uitgevoerd met 12 productiebanen.

Geschikt voor ieder model tablet in welke vorm dan ook. Bepaalde kindergeneesmiddelen of voedingssupplementen worden wel eens uitgevoerd in de vorm van beertjes, dino's of andere vormen, voor deze telmachine geen probleem.

De telsnelheid van het product heeft een maximum van 6.000 stuks per minuut, dit is afhankelijk van de grootte van het product. Bediening van de machine is volledig mogelijk met het in kleur uitgevoerde "touch-screen". Machine is uitgerust met PLC systeem om 100 verschillende producten in het geheugen op te slaan. Verandering van product is hierdoor zeer eenvoudig. Alle parameters van het desbetreffende product zijn reeds aanwezig. Telling van het product is 100% nauwkeurig met de speciale sensoren. De hoogte instelling van de productuitloop is elektronisch. Machine ombouw is gemaakt van RVS 304, alle met product in aanraking komende delen zijn vervaardigd uit RVS 316. Aan de achterzijde van model KDC-212 bevindt zich een aansluiting voor een stof afzuigsysteem. Machine voldoet aan de GMP normen, demontage en reiniging van het totale system is binnen 30 minuten te verwezelijken. Zeer korte omsteltijden dus! 

 

  

 Model KDC-212 in productie plant van IMRES te Lelystad.

Zie de video: