SEMI-AUTOMATISCHE KARTONNEERMACHINE MODEL KDM-300

kdm 300 1

Model KDM-300 is een stapgewijs werkende vertikale kartonneermachine die automatisch opent en sluit van kartonnen verpakkingen. Handmatig kan het product in de geopende verpakking worden ingebracht. Daarna wordt de verpakking automatisch gesloten. De kartonneermachine kan een breed scala van producten verwerken. Dit kunnen zijn glazen verpakkingen, blisters, sachets, tubes etc. Hot-melt verlijming van de kartonnen verpakkingen behoort tot de opties, evenals het coderen van de kartonnen verpakkingen en het toevogen van een bijsluiter.

  • Maximale capaciteit 60 verpakkingen per minuut. Eventueel uit te breiden met een automatische invoer van het product.

 CAPSULE POLIJST MACHINE MODEL KDP-1 

kdp1-capsule-polishing-machineCapsule polijst machine kan rechtstreeks geplaatst worden bij de capsule vul/sluitmachine. Machine is verrijdbaar. De geproduceerde capsules worden behandeld door een ronddraaiende nylon borstel die is aangebracht in een geperforeerde trommel.

Door de perforaties in de trommel kan het stof worden afgezogen. Het resultaat is een stofvrije - en glanzende capsule.

Polijster is toepasbaar voor alle formaat van capsules.

Maximale capaciteit tot 400.000 stuks per uur.

Zie brochure: KDP-1 Brochure

 

DOPPEN DRAAI / DRUKMACHINE

thumb hpim0524Semi-automatische doppen druk / draaimachine voor verpakkingen, uitgevoerd als tafelmodel. Zeer eenvoudig te bedienen. Machine wordt in werking gesteld door contact te maken met een plastic voeler. Sluitkop maak een beweging naar beneden, maak contact met deksel of dop en start met het vastdraaien van de deksel of dop. Maximale hoogte van verpakking die te bewerken is is 35 cm. Dop/deksel die te verwerken is: min 10 mm. - max. 125 mm.

Volgende instellingen zijn mogelijk:

  • snelheid van dalen sluitkop
  • aandraai snelheid van dop / deksel  
  • tijd van het aandraaien

Kan ook gebruikt worden voor kindveilige sluitingen en twist-off caps!

Draai gedeelte kan tevens geheel worden uitgeschakeld zodat machine werkt als doppendrukmachine.