mixer_ergo-bearRobuuste planetaire mengers met een inhoud variërend van 5 tot 200 liter en een variabel traploos regelbaar toerental. Efficiënt en leverbaar met verschillende opties als schraapsysteem, kompleet gesloten systeem, dubbelwandige ketel etc.

  • Mogelijkheid voor verschillende mengsystemen.
  • Geschikt voor het mengen van vloeistoffen en van vaste stoffen.
  • Ook verkrijgbaar in geheel RVS 304 uitvoering.
  • Zeer robuuste machines met veelvoud van toepassing!

Bear Wodschow Ergo Menger met 140 liter bereidinsketel.

 

De Bear-Wodschow mengers van klein naar groot !

bear familie

  

                         

PROBST UND CLASS COLLOÏDMOLEN

Al 80 jaar producent van verticale - en in-line colloïdmolens. Werkend volgens het rotor/stator principe.puc100schets

Voor de bereiding van crèmes, zalven, sauzen, pigment verkleining en vele andere toepassingen. De PUC60 voor laboratorium doeleinden tot een capaciteit van enkele tonnen per uur met de PUC220 in-line machine.

← PUC 100 model met rondpompsysteem voor een snelle en goede menging van het product.

puc100Rotot/stator kan uitgevoerd worden in normaal - of kruisvertand.

Kruisvertand speciaal voor het verkleinen van deeltjes die zich in het product kunnen bevinden. Ideaal om op een eenvoudige en snelle manier uw producten te bereiden.

Hebben regelmatig gebruikte modellen beschikbaar!  
  • Schematische weergave verticale uitvoering met rondpompsysteem

Meer informatie: www.probst-class.com

BECOMIX

Duitse leverancier A. Berents&Co gevestigd te Stuhr in Duitsland is gespecialiseerd in complete homogenisatie menginstallaties, vacuüm - en druk bestendig, voor de farma - en cosmetica industrie. Werkend met het meerkransige rotor/stator systeem met links - en rechts draaiende werking. Voor de bereiding van crèmes, zalven, bodymilks, lotions, shampoos, haarverven, tandpasta en vele andere producten. 

produkte_illu_duoinline 

duo in-line homogenisator →

Type RW/CD 2,5 voor R&D doeleinden alsmede de RW/CD15 en 30, die ook voor kleine producties gebruikt kunnen worden. De productie installaties variëren in capaciteit van 60 tot 5000 liter inhoud, allen met PLC besturing , gepatenteerd ankerroersysteem, krachtige homogenisator, CIP reiniging, rondpompsysteem en powderjet supply systeem. Recentelijk in het programma zijn voorfase ketels met een capaciteit van 60 tot 3000 liter. Op deze manier kunt u een voorfase alvast in gereedheid brengen om later te verwerken. Tevens op de markt gekomen met type LIM, speciale ketels voor de bereiding van lipstickmassa.

De krachtige homogenisatoren zijn ook te verkrijgen als in-line machines. Het vermogen kan variëren van 2,2 tot 55 kW. Allen uitgevoerd met de links/rechts draaiende werking van de rotor/stator. Rechtsom voor de homogeniserende werking, linksom voor een unieke snelle pompwerking.labormenger

p1010050 custom

 

3000 liter Installatie bij Keune Haircosmetics te Soest

RW 2,5 laboratorium menger (bovenste afbeelding) 

 Meer informatie:

 www.becomix.de